С 5 милиарда са обогатили Путин ПП и правителството на

...
С 5 милиарда са обогатили Путин ПП и правителството на
Коментари Харесай

Сензационно! С кого ще прави коалиция Борисов

С 5 милиарда са обогатили Путин Политическа партия и държавното управление на Кирил Петков.

Това съобщи на заключителния огромен протест на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
-->
В морската столица той изрази безапелационната си победа за листата и лидера - някогашният външен министър Даниел Митов.

До него бе ръководителят на ЕНП Манфред Вебер, който специално дойде в България за събитието. Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, евродепутатите Асим Адемов, Александър Йорданов и Андрей Ковачев също са във Варна.

Като виждам какво ни направиха  (ПП)  за две години, ми се реве, стартира прочувственото си слово някогашният министър председател на България.

Борисов обърна внимание, че част от парите са отишли в джоба и на един немец - Герхард Шрьодер.

Вебер му опонира:  " Социалдемократ! "

А Борисов отговори:  " Социалдемократ, само че немец! "

" Тези хора източиха по 1 левче от бензин и нафта. Това ми е най-лесната акция. Аз не пропагандирам, единствено споделям - който желае да му бъркат в джоба, гласувайте за Политическа партия. Който желае, да продължите да изнасяме оръжие през медиатори, вместо да генерираме страната България и страната Украйна да обединят старания и да се спре експанзията на Путин, да гласоподава за Политическа партия, ядоса се той на някогашния кабинет " Петков "  като описа и несъгласията сред Корнелия Нинова и Кирил Петков по тематиката за износа на ържие за Украйна.

Бойко Борисов разкри лъжите на Политическа партия и Демократична България за диверсификацията с съветска газ и далаверите им с медиатори.  " Когато лъжеха Запада, че са създали диверсификация с съветската газ, се оказа, че са дали на медиаторите, които са източили джобовете на тия хора, в това число и за някогашен немски канцлер - Шрьодер ", подчерта той.

Смисълът да съществува ГЕРБ е европейското развиване на България. Ние желаеме мир и би трябвало да спрем този необикновено кървясъл спор в Украйна ", посочи Борисов.

Според него в ПП имало и " един прелестен човек - Лорер ". " Ние желаеме той да вземе тая партия, че да създадем коалиция. Той не ще. Един ден ще го създадем с Лорер ", изненадващо сподели водачът на ГЕРБ.

" Щом се събират доста да бият един, значи са по-слаби. Тези, които единствено преди 2 години се имаха за месията, който ще избави България, а я тикнаха в дъното ", така Борисов разяснява социологически изследвания.

" Агитацията е не да гласувате за нас. Ако не желаете те да са, да гласувате за нас. Защото ние знаем какво да вършим ", обясни водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР