С 4 огнестрелни рани е жената, която беше простреляна днес

...
С 4 огнестрелни рани е жената, която беше простреляна днес
Коментари Харесай

Жената в метрото простреляна в главата, гърдите и корема, все още не знаят коя е

С 4 огнестрелни рани е дамата, която беше простреляна през днешния ден от мъж в мотриса на метрото на летище София. Първоначално беше обявено, че тя е ранена два пъти, само че по-късно лекарите от болница " Света Анна ", в която беше откарана незабавно след случая, са открили, че са повече.

 Стрелба в метрото на летище София: Мъж е умрял, жена се бори за живот (видео/снимки) Виж още

" Едната от раните е пронизваща - черепно-мозъчна, другите са в региона на гърдите, като едната от тях е проникваща към белия дроб, а четвъртата е в корема, в региона на слезката. Жената е в кома ", посочи на брифинг пред публицисти шефът на здравното заведение доктор Славчо Близнаков.

Той посочи, че положението на дамата е извънредно сериозно все още и лекарите са почнали да й вършат две интервенции - неврохирургична и коремна. По-голяма изясненост ще има, когато те приключат.

" Ако след тях всичко е наред, дамата ще бъде настанена в реанимация за реанимационно лекуване ", сподели още доктор Близнаков.

 Снимка: Българска национална телевизия

Жената е към 45-годишна, само че към момента не са ясни имената й. Засега не се оповестява и нищо за самоличността на мъжа, който я е прострелял и по-късно се е самоубил.

Двамата са открити в безпомощно положение от чиновници на метрото в една от мотрисите към 14 часа. До него е открит револвер. По първична информация той е стрелял по дамата при битов скандал, след което е поставил завършек на живота си. Смята се, че двамата са имали интимни връзки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР