С 2 гола в 90-ата минута Левски удари новака Царско

...
С 2 гола в 90-ата минута Левски удари новака Царско
Коментари Харесай

Левски пак начело

С 2 гола в 90-ата минута Левски удари новака Царско село с 2:0 като посетител в последния мач от IV кръг в efbet Лига и оглави класирането. " Сините " излязоха още веднъж отпред в класирането след съвсем година, като изпревариха първенеца Лудогорец с 1 гол по-добра разлика.

Мачът се игра на Националния стадион " Васил Левски " пред малко над 1000 фенове, тъй като БФС го включи в категорията " рискови " поради сините ултраси и невъзможността те да бъдат охранявани в комплекса " Царско село ".

Играчите на Петър Хубчев направиха няколко пропуща през целия мач и треперенето им свърши едвам преди последния съдийски сигнал.

Холандската запаса Найджъл Робърта (89) откри след недоразумение сред вратаря Иван Чворович и бранителя Мартин Кавдански при центриране отляво на Паулиньо. След центъра при контраофанзива юношата на " сините " Сергей Георгиев не съумя да почисти топката и Станислав Иванов още веднъж матира някогашния " наследник " вратар Чворович.

Така " царете " не престават без триумф в елита след първите 4 кръга. Левски пък има 10 т. и излезе отпред с 10 т., колкото има и Лудогорец.

" Това е най-сладката победа, откогато съм в Левски. Беше реализирана с огромно предпочитание против един тим, който играе много затворено, играта ни не вървеше. Ако бяхме вкарали изначало, щеше да ни бъде по-лесно. За мен значимото е, че до края търсихме 3-те точки и успяхме да ги спечелим. Видяхме си и слабостите, а и умората към този момент почва да се демонстрира. Търсим нови попълнения. Още не умеем да се оправяме против тимове, които играят затворено ", съобщи треньорът на Левски Петър Хубчев.

" Такова ритуално самоубийство не ми се беше случвало до момента, само че това е футболът. Жестока игра е. Нелогично е. Непростима неточност на вратаря, след това и на бранителя и за 1 минута ни вкараха 2 гола в края. Жалко за труда на момчетата ми, отиде напразно. През цялото време искахме да вземем мача. Не се получи в този момент, само че ще стартираме да вкарваме и да побеждаваме. Не сме играли за 0:0. Пълна особеност е, че Левски е на върха ", отвърна сътрудника му в Царско село Никола Спасов, който с Черно море би " сините " на край за купата преди 4 години.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР