С 1.4% са се увеличили наемните нива на жилищата в

...
С 1.4% са се увеличили наемните нива на жилищата в
Коментари Харесай

Тригодишен рекорд при наемите

С 1.4% са се нараснали наемните равнища на жилищата в Сингапур през 2019 година, като по този метод е доближат 3-годишен връх на фона на мощното търсене. Основно ползата идва от нараствания брой мигранти, за които наемането е по-изгодно, в сравнение с покупката на дом. От друга страна, множеството сингапурци живеят в държавни жилища и считат наема за недоходоносен. За година продажбите в страната са скочили с 13%, като по този метод броят осъществени покупко-продажби доближи най-високите си равнища от юли 2018 година

Сингапур притегля всококвалифицирани чужденци, като се има поради, че продължава влага в браншове като опазване на здравето и финтех. Те намират града прелъстителен поради отличната инфраструктура, политическата непоклатимост, ниската престъпност, високите стандарти на обучение и високият % на озеленени площи.

Наемните равнища на жилища в Сингапур са по-ниски от тези в Хонг Конг и Ню Йорк. В отчет на Deutsche Bank за 2019 година се показва, че най-високи са наемите в Хонг Конг. На второ и трето място са Сан Франциско и Ню Йорк, а Сингапур остава на 11-та позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР