РЗИ ще поставя табелки на входните врати на карантиниранитеПациентът с

...
РЗИ ще поставя табелки на входните врати на карантиниранитеПациентът с
Коментари Харесай

Варна затяга мерките след първия случай на коронавирус в града

РЗИ ще слага табелки на входните порти на карантинираните
Пациентът с ковид във Варна е в положително положение. Всички контактни лица с него са открити. Те са 21 и са сложени под карантина, оповестява bTV.

Варненецът закупи национална популярност, откакто стана ясно, че в разгара на епидемията е решил да пътува до Бергамо в Италия, а оттова е отпътувал на посещаване в Барселона, откъдето се е прибрал с полет до София и трен до Варна.

„ Пример за особена безнаказаност е това. Не би следвало да разясняваме такова държание. Няма място за суматоха. Време е за повече ред и дисциплинираност “, съобщи кметът на морската ни столица Иван Портних за пътешествието на своя съгражданин.

Във Варна се подхващат спомагателни ограничения против разпространяването на болестта. РЗИ ще слага табелки на входните порти на карантинираните, а ограниченията против всеки неспазващ карантината ще бъдат безкомпромисни, съобщи Портних.

Всички магазини за хранителни артикули, които не съблюдават разпорежданията и ограниченията на регионалния щаб за стерилизация, ще бъдат затворени.

Допълнителни екипи има на гарата, автогарата и летището, които реализират надзор върху идващите. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР