Рутината ни увлича и понякога направо не усещаме как минава

...
Рутината ни увлича и понякога направо не усещаме как минава
Коментари Харесай

Това са 4-те ключови момента в кариерата на всеки човек

Рутината ни увлича и от време на време напряко не усещаме по какъв начин минава времето. Някои избрани моменти в кариерата обаче постоянно се открояват. В взаимозависимост от това дали сте готови за тях, може да опропастите професионалното си развиване или да го издигнете на идващото равнище. Ето кои са основните моменти в кариерата на всеки съгласно Entrepreneur.

1. Първата ви среща на четири очи с новия началник.

Тя дава звук на вашите взаимоотношения и дефинира метода, по който ще работите дружно. Това е опция да научите какво е значимо за вашия началник, с цел да сте сигурни, че отговаряте и даже надминавате неговите упования.

2. Първият ви неуспех.

Първият неуспех може да наподобява като нещо съдбовно, което ще съсипе вашата кариера, само че в реалност нещата стоят по друг метод. Той ви дава опит и скъп урок. Важно е да признаете виновността си и да обясните какво планирате да извършите, с цел да отстраните казуса.

3. Първият път, когато ще поискате покачване на заплатата.

Намирането на подобаващия миг и звук е най-важното нещо, когато приказваме за искане на повече пари. Ковете желязото, до момента в който е горещо, или с други думи - искайте покачване, откакто сте приключили значим план или сте съдействали по някакъв метод за триумфа на компанията.

4. Първият път, когато ще напуснете работа.

Един ден ще пристигна моментът, когато ще би трябвало да напуснете за първи път. Каквато и да е повода, методът, по който ще напуснете работата, е също толкоз значим, колкото метода, по който сте я почнали. Гледайте на този миг като на последната опция да покажете своя професионализъм и честност. Не споделяйте новините за вероятното ви овакантяване, преди да сте обмислили всичко добре и не забравяйте да уведомите ръководителите си с най-малко двуседмично предупреждение. Не се оплаквайте и не давайте отрицателни аргументи за напускането си. Не желаете да изгорите мостове, които могат да са ви потребни.

Източник: expert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР