Руснаци с АТВ и собственик на бензиностанция „Ромпетрол” спретнаха луд

...
Руснаци с АТВ и собственик на бензиностанция „Ромпетрол” спретнаха луд
Коментари Харесай

Луд екшън край Бургас! Руснаци с АТВ се сбиха със собственик на бензиностанция

Руснаци с АТВ и притежател на бензиностанция „ Ромпетрол” спретнаха вманиачен екшън с замяна на удари и доста закани край Бургас, написа " Флагман ".

Скандалното видео е изпратено от свидетел. Кадрите са снимани са с камерата на един от руснаците, инсталирана върху каската му.

От записа излиза наяве, че спорът потегля от желанието на чужденците да напомпат гумите на мощните си машини.

В този миг против тях потегля млад рус мъж, който се пробва да ги изгони и се показва за притежател. Твърди, че му вкарвали тиня в бензиностанцията, замърсявали всичко, а даже не били клиенти на бензиностанцията му.

Разговорът протича на висок звук, следва замяна на удари и от двете страни, както и доста съществени закани. В един миг българинът твърди, че е ударен и е с разрушена челюст и се обажда на „ Аркус сигурност”, с цел да го защитят. Взема и стол, подвига го против руснаците не е ясно защо - дали да се отбрани или да ги нападне. " Аз ще ги намеря и начупя и двамата ", предизвестява петролният началник.

В края на записа той явно остава неудовлетворен от дейностите на охранителите и непосредствено ги заплашва: Направете всичко, ще скъсам контракта, ще се обадя на Станислава, на Митьо!( очевидно засяга Станислава Желязкова, щерка на Димитър Желязков, б.а.)”

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР