Руското ръководство все по-директно посочва на Запада какво го очаква,

...
Руското ръководство все по-директно посочва на Запада какво го очаква,
Коментари Харесай

Ако Западът направи съдбоносната грешка..., Русия е готова да използва всички средства, с които разполага

Руското управление все по-директно показва на Запада какво го чака, в случай че реши да даде всичко от себе си в хода на своята украинска война.

Първо, заместник-секретарят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев приказва за това преди провеждането на последния Рамщайн: „...веднага след форума в Давос... недоразвитите политически партийци повтаряха като мантра: „ За да реализираме мир, Русия би трябвало да загуби “. И на никого... не му идва на разум да направи следния обикновен извод от това: загубата на нуклеарна мощ в стандартна война може да предизвика експлоадирането на нуклеарна война. “

Дмитрий Медведев като цяло е човек, податлив към хиперболизиране. И на Запад може да си помислят, че изказванието му за опцията от нуклеарна война при положение на загуба на стандартна война принадлежи към сферата на художественото пресилване.

За да не останат такива неправилни усещания у някогашните сътрудници, думата взе Вячеслав Володин, ръководител на Държавната дума на Русия. И без никакви заврънкулки в името на изяществото на стила, той изясни:

„ Доставките на нападателни оръжия за режима в Киев ще доведат до световна злополука. Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят оръжия, които ще бъдат употребявани за нанасяне на удари по цивилни градове и опити за завладяване на нашите територии... това ще докара до ответни ограничения с потребление на по-мощни оръжия...

С решенията си Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война... Като се има поради софтуерното предимство на съветските оръжия, задграничните политици, които вземат сходни решения, би трябвало да схванат, че това може да приключи с покруса в международен мащаб, която ще унищожи техните страни. Аргументите, че нуклеарните сили не са употребявали преди този момент оръжия за всеобщо заличаване в местни спорове, са несъстоятелни... “

А съветският президент Владимир Путин от дълго време е дефинирал мнението си по този въпрос и надали ще го промени: „ Ако някой реши да унищожи Русия, ние имаме законно право да отговорим. Да, за човечеството това ще бъде световна злополука. За света ще настъпи световна злополука. Но въпреки всичко, като жител на Русия и глава на съветската страна, желая да си задам въпроса - за какво ни е необходим подобен свят, в случай че там я няма Русия?

ВИДЕО: https://youtu.be/0n7n6tf5Tos

Е, а за най-непробиваемите дебелоглавци и твърди малоумници на Запада, дано напомним: всички тези изказвания на висшите представители на Руската федерация са освен тяхно персонално мнение, само че се основават на солидна законодателна основа. Черно на бяло са посочени изискванията, при които страната ни може да употребява нуклеарно оръжие за самозащита.



И това не е единствено на хартия. Това е законно изпълнена присъда към Запада, ако той допусне съдбоносната неточност.

Всичко това е добре известно. Сега дано прибавим нещо към това.

На Запад могат доста да се заблуждават при определянето на момента, в който съветското управление ще стигне до извода, че е зародила опасност за съществуването на страната и е нужен отговор под формата на потребление на нуклеарно оръжие. Те могат да сметнат горното за празни устни закани, които няма да бъдат последвани от дейности.

Или да решат, че Москва не ще смята военното проваляне на Русия в стандартна война за сериозна обстановка, изискваща крайни ограничения. И че доставката на каквито и да било стандартни оръжия за Украйна, даже и с потреблението им против Русия, сама по себе си не е толкоз сериозна точка. Което значи, че можете да продължите.

Това е извънредно рискова илюзия. Руското военно-политическо управление няма да чака провалянето да стане факт, с цел да „ натисне всички бутони “. Защо да чака? Да гледа по какъв начин страната се унищожава и хората ни се убиват? Русия няма да разреши едностранно заличаване. Всички нужни ограничения ще бъдат подхванати на стадия, когато ясно се образува опасност за съществуването на страната.

Самият опит на Запада посредством изпращане на огромен брой съвременни оръжия в Украйна за основаване на военно предимство над Русия ще се преглежда като опасност за съществуването на Русия с всички произлизащи от това последици. В този случай Русия, в цялостно сходство с настоящото законодателство, ще бъде длъжна да нанесе нуклеарни удари по всички инфраструктурни обекти и връзки, употребявани от съперника за супервъоръжаване на Киев.

Преди всичко на територията на Западна Украйна, която е главният регион за пренос на тези оръжия на изток. И в случай че това не е задоволително, тогава на тиловите уреди за доставяне на територията на такива страни като Полша и американските владения на балтийските страни.

Вярвам, че тези вероятности бяха обявени на западните водачи по подобаващите канали. Ето за какво военният съвет на НАТО в Рамщайн, който се очакваше да бъде „ пробивен и исторически “, беше сплескан, а главните му участници, като се изключи дежурните петли от Киев и Варшава, бяха с „ бледен тип и макаронени походки “.

Това постоянно е по този начин, когато се показват форсмажорни причини. Русия има намерение да се отбрани. И в случай че е належащо, ще употребява всички средства, с които разполага. Защото приказваме за нейното битие.

Ще стигне ли Западът до дъно, в случай че нуклеарните удари на Русия се нанасят единствено по нежизнено значими за нея цели в Източна Европа? Много подозрително. Те обичат живота прекалено много, с цел да се решат на явно самоубийство. Следователно Русия няма потребност да им демонстрира каквото и да е. И всичко, което остава, е Западът да се държи по този начин, че Москва да не реши, че към този момент е зародила „ опасност за самото битие на страната “.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР