Руското поделение на американската верига за бързо хранене Burger King

...
Руското поделение на американската верига за бързо хранене Burger King
Коментари Харесай

Насъскват рускините за лов на футболисти с милиони и бургери

 Страх от рускините тресе Египет
Руското отделение на американската верига за бързо хранене Burger King възмути по-консервативно настроената част от руснаците с обява в обществената мрежа " ВКонтакте ".

На страницата се появи публикация, че компанията дава премия от 3 милиона рубли и доживотна консумация на бургери във веригата на рускините, които съумеят да забременеят от някоя от звездите на международния футбол, които са в Русия за присъединяване на Мондиал 2018.

" Дерзайте, девойки. Получете хубави футболни гени и осигурете триумфа на " сборная " за генерации напред ", написа в обявата, която беше отстранена след стихия от отвращение, а от компанията сервираха извинения.

" Публикацията е не престо оскърбителна, това е дъното ", пишат ядосани дами. Политикът Виталий Милонов назова акцията малоумен пи ар.

Тя също по този начин влиза в несъгласие с пожеланието на ръководителя на Комисията по фамилията, дамите и деца в Държавната дума Тамара Плетньова, която прикани съветските дами да са по-въздържани полово с гостите на международното, с цел да не се повтори взривът на самотни майки с екзотични бебета, с който някогашният Съюз на съветските социалистически републики се сблъсква след олимпиадата през 1980 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР