Руското издание Спорт Експрес посвети специален материал на най-добрия български

...
Руското издание Спорт Експрес посвети специален материал на най-добрия български
Коментари Харесай

В Русия: Григор Димитров все още е женкар

Руското издание „ Спорт Експрес ” посвети специфичен материал на най-хубавия български тенисист Григор Димитров. Статията обаче не е отдадена на качествата на родния играч на корта, а тъкмо противоположното – за живота му отвън него.

Изданието назовава Григор Димитров „ коцкар ”, правейки отпратка към любовните афери на хасковлията със световноизвестни дами.

В материала обръщат внимание на връзките му с Мария Шарапова, Серина Уилямс, Никол Шерцигер и други.

“Спомням си по какъв начин обърнах внимание на едно момче, което вървеше по алеята на „ Уимбълдън ” – беше висок, слаб, а на лицето му имаше усмивка на човек, който осъзнава какъв брой е добър. „ Слава богу, че той не е от моето потомство ”, споделих тогава на треньора си. „ В противоположен случай би било рисково. Опасно разсейващо ”, написа Шарапова в книгата си Unstoppable за първото си усещане от Григор.

От „ Спорт Експрес ” напомнят и за романса на Григор с Никол Шарцингер, акцентирайки върху едно от интервютата на певицата: „ Срещам се с Григор от една година и ми се коства, че това е същинската обич. По природа съм доста любяща и се усещам доста удобно с него. Веднага мога да кажа, че не всички мъже могат да ми дадат това чувство. Сега разбирам девойките, които са омагьосани от Григор. Той е необикновен, прелестен, сантиментален и доста сетивен мъж. Надявам се, че нашата връзка ще продължи много време и ще стигне до своя логически край “, споделя Шерцингер пред InTheStyleUK през 2016 година

Разбира се, от изданието акцентират и за последната връзка на Григор с съветската милиардерка Лолита Османова.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР