Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви, че в

...
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви, че в
Коментари Харесай

Рябков: САЩ си играят с огъня

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков съобщи, че сега Москва и Вашингтон се намират във фаза на " парещ спор ". В изявление за радио " Спутник " той упрекна Съединените щати, че си играят с огъня в дословния смисъл, защото са " заслепени от неуместна и безпочвена религия в способността си да нанесат на Русия стратегическо проваляне ".

Според Рябков се следи директно замесване на Съединените щати в хибридна война с Русия по най-различни посоки. Някои форми на тази война са просто невиждани, те не съществуваха и не биха могли да съществуват в интервала на предходната Студена война, сподели съветският посланик.

" За страдание, в този момент се приказва доста за заплахата от нуклеарен спор. Нашите американски съперници в доста връзки се държат безусловно неразумно, до момента в който Русия непрекъснато акцентира, че в нуклеарна война не може да има спечелили и не трябва да бъде започвана ", сподели Сергей Рябков.

Той съобщи още, че за Съединени американски щати " ще бъде съдбовна неточност недооценяването на решимостта на Русия да предприеме всички ограничения и да употребява всички средства при посягане против суверенитета и териториалната ѝ целокупност ".

Руският президент Владимир Путин ще произнесе продължителна тирада, засягаща външнополитически тематики, заяви съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков. Той добави, че изказването е обичайно за церемонията по приемане на акредитивните писма от задгранични посланици. Събитието е в Големия Кремълски замък, означи представителят на съветския президент, съобщи БНР.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР