Руският външен министър Сергей Лавров обяви, че САЩ са се

...
Руският външен министър Сергей Лавров обяви, че САЩ са се
Коментари Харесай

САЩ искат тотална конфронтация с Иран, убеден Лавров

Руският външен министър Сергей Лавров разгласи, че Съединени американски щати са се отдръпнали от нуклеарното съглашение с Техеран " предвид на организирането на тотална борба с Иран ".

Лавров също по този начин акцентира, че администрацията на американския президент Доналд Тръмп имала за цел да промени режима в Сирия , като провежда химически офанзиви, приписвайки ги на сирийските военни .

По време на среща в Москва той припомнил " серията от трагични събития ", които са довели до разпространяването на нуклеарни оръжия в Близкия изток.

" Имам поради отдръпването на Съединени американски щати от нуклеарното съглашение по отношение на иранската нуклеарна стратегия предвид на организирането на тотална борба с Иран, както и редица постановки, включващи хипотетично потребление на химическо оръжие от страна на сирийското държавно управление за смяна режима в Дамаск ", посочи съветският първи народен представител.

Лавров също по този начин коментирал, че външната политика на Съединени американски щати е повлияна от вътрешните условия и предвижда, че междинните избори през ноември за Конгреса ще окажат в допълнение въздействие на нейния курс.

" Фактори и артисти оказват въздействие върху външната политика на Вашингтон и не постоянно единствено в една посока, само че доста постоянно в противоположната посока. А доста огромна част от решенията във външната политика във Вашингтон са взети предвид на вътрешната политическа обстановка. И колкото междинните избори наближават, толкоз повече това ще се демонстрира ", добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР