Руският външен министър Сергей Лавров каза в понеделник, че мирните

...
Руският външен министър Сергей Лавров каза в понеделник, че мирните
Коментари Харесай

Лавров вижда реална опасност от Трета световна война

Руският външен министър Сергей Лавров сподели в понеделник, че мирните договаряния с Украйна ще продължат, като в същото време предизвести, че има „ действителна “ заплаха от Трета международна война.

Говорейки пред съветските осведомителни организации Лавров разкритикува метода на Киев към договарянията за мир.

„ Добрата воля има своите граници, само че в случай че не е реципрочна, това не оказва помощ на процеса на договаряния “, сподели Лавров.

„ Но ние продължаваме да водим договаряния с екипа на украинския президент Володимир Зеленски и тези контакти ще продължат “, добави той.

Лавров обаче някогашния артист Зеленски, че се преструва, че договаря.

„ Той е добър артист “, сподели той. „ Ако гледате деликатно и четете деликатно какво споделя, ще откриете хиляди несъгласия “, сподели съветският външен министър

Предвид възходящото напрежение Лавров съобщи, че възможностите за Трета международна война са действителни.

„ Опасността е сериозна, действителна е, не можете да я подценявате “, сподели той в изявление за съветска телевизия, споделено нощес в профила в Telegram на външното министерство.

Лавров изрази убеденост, че спорът с Украйна ще завърши с подписването на кротичък контракт.

„ Параметрите ще се дефинират на оня етап на военните дейности, на който този контракт стане действителност “, акцентира съветският първи посланик.

Междувременно украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи, че Лавров просто се пробва да „ изплаши света да не поддържа Украйна “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР