Руският стилист и шоумен Сергей Зверев предложи нов начин да

...
Руският стилист и шоумен Сергей Зверев предложи нов начин да
Коментари Харесай

Руснаците търсят начин да се отърват от чантите на Chanel

Руският стилист и шоумен Сергей Зверев предложи нов метод да се отърве от продуктите на френската фешън къща Chanel след новината за абсурда с съветски купувачи, се споделя в изявление с актьора по НСН.

https://cdn4.focus.bg/fakti/photos/original/b76/rusnacite-tarsat-nachin-da-se-otarvat-ot-chantite-na-chanel-2.jpg

Събеседникът на портала съобщи, че няма да скапва вандалски чантите на първокласната и скъпа марка, както направиха доста известни персони. Вместо това той би желал да организира благотворителен търг и да изпрати всички доходи от продажбата на безумно скъпите артикули на сираци и деца с рак. „ Емоциите са поразителни, бих ги разрязал на късчета и накълцал с секира, само че въпреки това желая да има някаква изгода от цялото това заличаване “, посочи шоуменът.

Освен това Зверев означи, че в близко бъдеще несъмнено няма да носи продуктите на упоменатата марка, макар тяхната стойност.

На 1 април се появи информация, че Chanel е забранила на чиновниците си да продават облекла и аксесоари на съветски жители. В тази връзка доста звезди на шоубизнеса показаха възмущението си. Например, телевизионната звезда и водеща Виктория Боня разраза чантата си на марката пред камера, а певицата Олга Бузова изиска марката да ѝ върне всички пари за покупките си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР