Руският секс гуру Митрадеванда Парамахаса Свами остава в ареста в

...
Руският секс гуру Митрадеванда Парамахаса Свами остава в ареста в
Коментари Харесай

Извънредно от Бургас! Кошмар за руския секс гуру!

Руският секс гуру Митрадеванда Парамахаса Свами остава в ареста в Бургас. Бургаският апелативен съд не почете молбата за изменение на мярката му за неотклонение и го остави за непрекъснато зад решетките. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативен съд - Бургас.

В показания от страна на съветските управляващи правосъден акт за арест е посочено, че Митрадеванда Свами се търси като водач на престъпна група, основана за набиране на дами от Русия, Украйна и Беларус през интернет, които са принуждавани да вземат участие в полови връзки и да проституират на територията на Европа, Съединени американски щати и Мексико.

Разследването за ликвидиране, което беше посочено в настояването за краткотрайно задържане на съветския жител е отчасти прекъснато, стана ясно по време на днешното съвещание. Въпреки това останалите закононарушения посочени в формалната молба на съветските управляващи имат аналог в българското национално право, а блудството се квалифицира като тежко съзнателно закононарушение, уточни представителят на Апелативна прокуратура и пледира за потвърждаване на мярката за неотклонение. Адвокатът на арестувания посочи причини, че съветската страна не е изпратила всички нужни документи, с цел да бъде законово арестувано лицето повече от 45 дни под стража и настоя за домакински арест.

Пред съда Свами съобщи, че неговата група съидейници по вяра и метод на живот са преследвани от формалните съветски управляващи по политически аргументи и повтори, че всички обвинявания против него са подправени. Въззивният състав не откри учредения за смяна на мярката за процесуална насила и удостовери определението на Оценка за съвместимост – Бургас като вярно и обосновано. Втората инстанция одобри изводите на решаващия съд, че са налице всички законови предпоставки за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража на желаното лице за обезпечаване присъединяване му в идно произвеждане по екстрадиция, инициирано от Русия. Митрадеванда Свами няма непрекъснат адрес и не е отпаднала заплахата той да се опита да се укрие от правораздаването, се споделя още в постановения правосъден акт. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР