Руският президент Владимир Путин заяви в четвъртък, че все още

...
Руският президент Владимир Путин заяви в четвъртък, че все още
Коментари Харесай

Путин: Нямам смартфон и не ми е до Инстаграм

Руският президент Владимир Путин съобщи в четвъртък, че към момента няма смарт телефон, откакто предходната година разкри, че няма интерес да се причисли към обществените мрежи, оповестява БГНЕС, представена от " Нова телевизия ".

На среща с учени Путин направи самопризнание в отговор на тирада на Михаил Ковалчук, началник на Института за нуклеарни проучвания „ Курчатов “.

" Казахте, че всеки има смарт телефони. Но аз нямам смарт телефон ", сподели Путин, предизвиквайки смях в публиката. Той отговори на коментар на Ковалчук, че " всеки има смарт телефон в джоба си ".

65-годишният президент по-рано призна за софтуерното си незнание - казвайки през 2005 година, че въобще не разполага с мобилен телефон - и изрази страхове във връзка с наличното онлайн наличие.

Миналата година, когато се срещна с възпитаници, Путин им сподели, че едвам употребява интернет, откакто му беше заложен въпросът дали той е гледал Instagram или други обществени мрежи в свободните си моменти.

" Аз персонално на процедура не употребявам това ", сподели Путин за интернет, като добави, че членове на неговия личен състав работят онлайн.

" Трудният ми работен ден приключва толкоз късно, че не ми е до Инстаграм ", сподели той.

Путин е в цялостен контрастност с 52-годишния министър председател Дмитрий Медведев, който постоянно може да бъде забелязан с iPhone и други съоръжения и слага лични фотоси на формалната си страница в Instagram. В предишното Путин е заявявал, че интернет е " специфичен план на Централно разузнавателно управление на САЩ " и " на половина порнография ".

След завръщането си в Кремъл през 2012 година Путин управлява суровите ограничения против интернет свободите, въвеждайки закони, които разрешават блокиране на уеб сайтове с прекомерно екстремистко наличие без правосъдна заповед и гонене на възходящ брой хора за издание онлайн.Русия осъди 43 души на затвор поради онлайн постове предходната година, съобщи в понеделник група за отбрана на правата.

Интернет остава един от дребното конгреси за политически диспути в страната, а критикът на Кремъл Алексей Навални завоюва почитатели измежду младежта с видеоклипове онлайн и видеоклипове в YouTube.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР