Руският президент Владимир Путин заяви готовността на флота да даде

...
Руският президент Владимир Путин заяви готовността на флота да даде
Коментари Харесай

Путин заяви, че руският флот може да отблъсне всеки агресор

Руският президент Владимир Путин съобщи готовността на флота да даде подобаващ отпор на всеки агресор. " Нашият флот решително обезпечава сигурността на страната, нейните национални ползи и е в положение да даде подобаващ отпор на всеки агресор ", съобщи президентът на парада в чест на флота. Путин означи, че " гаранцията за това е неповторимо оръжие ". " Но най-важното тук е смелостта и образованието на военноморските екипажи, лоялността към знамето на св. Андрей и лоялността към Родината остават за тях специфичен, величествен дълг, до момента в който извършват бойни задания, моряците са изцяло нащрек ", е уверен президентът.

" В моменти на жестоки, жестоки тествания моряците са подготвени да дадат живота си за кораба си, за своя народ и за Отечеството ", акцентира президентът. Той цитира доста образци от предишното за подвизите на екипажите на бригадата Меркурий, фрегата Аврора през 19 век, Варяг, Кореецът, Пазителят, военен транспортен съд Слава. Путин означи и невижданите подвизи на гарнизонните бойци от 30-та и 35-та Севастополски крайбрежни акумулатори през Великата отечествена война, екипажа на подводницата К-19, която избави света от нещастието по време на руската ера, и последния героизъм на екипажа в тестването на дълбоководния уред в Баренцово море.,

" Родината постоянно си спомня и ще помни подвизите на съветските моряци ", увери Путин. Той благодари на моряците " за непрекъснатото им привеждане в сходство с героичните обичаи, за единодушие и устойчивост, за техния корав морски темперамент, за тяхната храброст, храброст и храброст, с цел да служат на Русия ".

Според Върховния пълководец Денят на флота " се чества от цялата страна ", " уважава всички ", които служат на правилно и правилно Русия в разнообразни моменти, които също имат вяра да му служат през днешния ден покрай границите си и надалеч от родните си крайбрежия. "

Путин напомни, че точно в Санкт Петербург " младата флота на Петър Велики е израснала и получила кръщелен огън, откъдето са плавали именитите откриватели и съвсем всички експедиции били ръководени от военноморски офицери. "
Уникален флот

Руският президент също приказва за проектите за създаване на неповторима флота.

" Героизмът на моряците, геният на командващите флота и корабостроителите, смелостта на учените, смелостта на откривателите донесоха на Русия огромна морска популярност. Ние освен ще запазим тази височина, ние ще отидем по-далеч - ще изградим неповторим по своите благоприятни условия флот, мощен, суверенна флота. пълномощия ", - сподели президентът.

" Не се колебая, че това ще бъде по този начин. Залогът за това е днешният триумф на нашите моряци, желанието им да посрещнат потребностите на времето и взор към бъдещето, готовността непрекъснато да усъвършенстват уменията си, решително и уверено да извършват командата " Пълна скорост напред! " - уверен е висшият командващ.

Според Путин, с помощта на упоритостта, любознателността и брилянтното обучение на военноморските офицери в Русия, се откриват изключителни открития в географията, биологията и геологията. " Военноморските сили способстваха доста за развиването на националната просвета и през днешния ден са измежду първите, които усвояват най-новите технологии, дейно употребяват и създават обещаващи инженерни и дизайнерски решения, които нямат аналози в света ", сподели президентът.

Той съобщи, че " единствено тази година съставът на Военноморските сили ще бъде запълнен с 15 кораба и бойни лодки, военноморската авиация и крайбрежните войски се обновяват, инфраструктурата на военноморските бази се усъвършенства, практиката на кръгозовни пътувания е възобновена. " Например, Путин цитира най-новата фрегата адмирал на флота на Съветския съюз Горшков, който стои в парада и който прекарва пет месеца в корабоплаване и оставя четири океана като вода.

Превод Агенция КРОСС
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР