Руският президент Владимир Путин засегна по време на своята годишна

...
Руският президент Владимир Путин засегна по време на своята годишна
Коментари Харесай

Путин нарече убития в Берлин грузински гражданин кръвожаден убиец

Руският президент Владимир Путин засегна по време на своята годишна конференция разногласието с Германия за убийството на грузинския жител Зелимхан Хангошвили в Берлин през август, като го назова нарече " свиреп палач ", заяви Асошиейтед прес.

Германската прокуратура твърди, че убийството е поръчано от Москва или от управляващите на Чечения.

Руският президент сподели, че мъжът, който е етнически чеченец е бил упрекнат за убийството на 98 души единствено при едно нахлуване в Северен Кавказ и е измежду уредниците на терористичните офанзиви в московското метро.
Руските управляващи отхвърлят Москва да е обвързвана по някакъв метод с убийството.

Путин сподели, че съветските правоохранителни органи са разговаряли с немските си сътрудници и са оправили към тях молби за екстрадицията на грузинския жител, само че не са срещнали схващане и в никакъв случай не са изпращали публично искане за екстрадиция. Той съпостави убития с екстремистите от групировката " Ислямска страна ", арестувани в Турция, някои от които са от Германия, Франция и други европейски страни.

" Ако срещнете сходни хора, дали това ще ви хареса ", попита риторично Путин и добави: " Ще ги оставите ли да кръстосват свободно улиците? "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР