Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин може следващия месец да намекне, че ще се кандидатира на изборите в Русия през 2024 г.

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През може да намекне идващия месец, че ще взе участие на президентските избори през 2024 година, заяви през днешния ден вестник, „ Комерсант “. Това проправя пътя стопанинът на Кремъл да остане на власт най-малко до 2030 година, съобщи Ройтерс.

Официални длъжностни лица чакат, че в границите на конференция през ноември Путин може да разгласи, че ще взе участие в президентските избори през март следващата година, цитира „ Комерсант “ неидентифицирани източници, близки до президентската администрация.

Вестникът, който е един от най-уважаваните в Русия, написа също, че има и други сюжети за това какво ще направи Путин на конференцията и че той персонално ще вземе окончателното решение за това.

Кремъл не разяснява незабавно тази информация, показва Ройтерс. 

Путин, на който Борис Елцин повери президентския пост в  последния ден на 1999 година, към този момент е бил държавен глава по-дълго в сравнение с всеки различен съветски властник след Йосиф Сталин, надминавайки даже 18-годишното ръководство на Леонид Брежнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР