Руският президент Владимир Путин се срещна в Израел с майката

...
Руският президент Владимир Путин се срещна в Израел с майката
Коментари Харесай

Путин се срещна с майка на израелка, задържана в Русия с марихуана

Руският президент Владимир Путин се срещна в Израел с майката на арестуваната в Русия за владеене на опиати израелска туристка Наама Исахар, съобщи Асошиейтед прес.

Путин е на посещаване в Израел, където ще взе участие в откриването на монумент в чест на бранителите на Ленинград, отбранявали града по време на 900-дневната нацистка обсада по време на Втората международна война. Руският водач ще взе участие и в гала по случай 75-ата годишнина от освобождението на нацисткия концентрационен лагер "Аушвиц ".

Наама Исахар бе арестувана преди месеци по обвиняване, че у нея са били открити няколко грама марихуана, напомня Асошиейтед прес. Майката на Наама, Яфа, се срещна в Ерусалим с Путин и с израелския министър председател Бенямин Нетаняху. След срещата си с Яфа Исахар Путин сподели, че всичко с щерка й ще бъде наред.

"Срещнах се с майката на Наама. За мен е ясно, че Наама е от доста положително и порядъчно семейство. Известна ми е позицията на премиера (на Израел Бенямин Нетаняху), който моли да се вземе решение по случая. Всичко това безспорно ще се има поради при взимането на дефинитивно решение. Майката доста се тормози, виждам това. Казах й и желая да повторя - всичко ще бъде наред ", посочи Путин, представен от ТАСС.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР