Руският президент Владимир Путин счита, че е невъзможно бившият двоен

...
Руският президент Владимир Путин счита, че е невъзможно бившият двоен
Коментари Харесай

Путин не вярва, че Скрипал е отровен с новичок

Руският президент Владимир Путин смята, че е невероятно някогашният двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия  да са били отравяни с новичок,  тъй като щяха да умрат незабавно.

Това съобщи той в отговор на журналистически въпроси, написа news.bg. Путин приказва пред ръководителите на интернационалните осведомителни организации, в това число Асоциацията за пресата, в коридорите на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург (SPIEF).

На въпроса кой е виновен за тяхното отравяне в Салсбъри на 4 март, съветският лидер  съобщи, че желае обективно следствие.

 

Миналата седмица стана ясно, че Сергей Скрипал е изписан от болничното заведение.

Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха открити на скамейка в британския град Солсбъри на 4 март. Обединеното кралство упреква Русия, че е употребила химически сътрудник новичок, само че Москва отхвърля информацията. Случаят докара до най-голямото експулсиране на съветски дипломати от западни страни от Студената война.

Двамата бяха настанени в интензивното поделение в окръжната болница в Солсбъри, където бяха нормализирани след офанзивата с новичок.

Правителството на Обединеното кралство упреква съветската страна за нападението против тях.

Самата Юлия не упрекна непосредствено Москва, само че има вяра, че са били отровени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР