Руският президент Владимир Путин разказал, че когато решил да стане

...
Руският президент Владимир Путин разказал, че когато решил да стане
Коментари Харесай

Владимир Путин разказана учители как решил да стане разузнавач и отишъл в приемната на КГБ

Руският президент Владимир Путин разказал, че когато решил да стане шпионин, напряко отишъл в приемна на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Ленинград, с цел да си уясни по какъв начин да попадне във ведомството, и споделил за какво се отказал да бъде водач. „ Аз просто отидох в приемна на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики. Направо от улицата аз съм от работническо семейство, нямах връзки. Къде да отида? Аз напряко отидох в приемната” – разказал той на среща с класните ръководители на випускните курсове, представен от РИА Новости.

Според описа на Путин, в приемната го посъветвали изначало да приключи ВУЗ и да получи юридическо обучение.

„ От този миг аз престанах да се занимавам с физика, химия, математика. Просто престанах! – чистосърдечно признал Путин. И постъпил в юридически факултет.

До този миг той желал да стане авиатор. Отишъл в авиационно учебно заведение, разходил се по коридорите, разглеждал. След това си показал по какъв начин ще му потръгне в живота. Накрая си дал сметка, че това не му е забавно.

Според биографията на персоналния му уебсайт, Владимир Путин през 1975 година приключил юридическия факултет на Ленинградския държавен университет, по-късно от края на 70-те до началото на 80-те години се обучавал в московското Висше учебно заведение на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) №1. От 1985 до 1990 година Путин работил в Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР