Руският президент Владимир Путин предложи днес да се следят доставките

...
Руският президент Владимир Путин предложи днес да се следят доставките
Коментари Харесай

Путин притеснен, каза за какво трябва да внимава Кремъл

Руският президент Владимир Путин предложи през днешния ден да се наблюдават доставките на храни за " вражески " към Кремъл страни на фона на вълната от наказания против Москва, които се отразяват върху редица селскостопански браншове, съобщи Франс прес.

" Тази година на фона на световния дефицит на храни, ще би трябвало да сме по-внимателни с доставките на храни зад граница и да следим най-много изискванията за този експорт към страни, които водят враждебна политика към нас ", съобщи Путин на среща, излъчена по държавната телевизия.

Руският водач увери също, че националното произвеждане на храни напълно покрива потребностите на страната, като акцентира селскостопанския капацитет на Русия. Той прикани и за слагане на ясни цели за намиране на заместващи артикули, откакто вносът на доста артикули в Русия беше спрян.

От селскостопанска и продоволствена позиция доста страни са наранени от последствията от спора сред Русия и Украйна, които са основни снабдители на съществени хранителни артикули в света, изключително на зърно и слънчогледово олио.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР