Руският президент Владимир Путин побесня след атаката на бившата си

...
Руският президент Владимир Путин побесня след атаката на бившата си
Коментари Харесай

Путин побесня. Закон за безразборни арести

Руският президент Владимир Путин побесня след офанзивата на някогашната си дясна ръка Евгений Пригожин, който обърна 25-хилядната си армията против него и предприе нахлуване към Москва.

Руският водач подписа закон за санкциите и административния арест до 30 дни за нарушение на режима на военно състояние. Законът вкарва и опцията за задържане на леки коли при липса на маршрутна карта до възнаграждение на санкцията. Документът е оповестен на формалния портал за правна информация.
-->
За неспазване на разпоредбите, открити със закона „ За военното състояние “, федералните закони и други нормативни актове на Руската федерация за военното състояние, за жителите е открита санкция до 1000 рубли или административен арест до 30 дни, ако тези дейности не съдържат престъпни закононарушения. За длъжностните лица се планува санкция до 2000 рубли или административен арест до 30 дни.За сходно нарушаване, осъществено с транспортно средство, конфискацията на транспортното средство може да бъде в допълнение наказване.

Освен това член 27.13 от Кодекса за административните нарушавания (задържане на транспортно средство) е допълнен с наредба по отношение на опцията за задържане до възнаграждение на административна санкция за транспортни средства, с които се прави постоянен транспорт на пасажери без маршрутна карта.

Сега санкцията за такива нарушавания е 5 000 рубли за водача, 30 хиляди рубли за длъжностните лица, 300 хиляди рубли за самостоятелните бизнесмени и юридическите лица. Законът влиза в действие от датата на формалното му издание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР