Руският президент Владимир Путин отговори на 77 въпроса по време

...
Руският президент Владимир Путин отговори на 77 въпроса по време
Коментари Харесай

Годишната конференция на Путин: 77 въпроса за 4 часа и 18 минути

Руският президент Владимир Путин отговори на 77 въпроса по време на годишната си конференция в Международния търговски център в Москва. Комуникацията на президента с пресата продължи 4 часа и 18 минути. 57 представители на медии задаваха въпроси, а някои съумяха да зададат няколко въпроса едновременно. Кремъл заяви, че е акредитирал 1 895 публицисти за наличие на конференцията.

 © БГНЕС
Путин вкара практиката за осъществяване на огромна годишна конференция през 2001 година по време на първия си президентски мандат. Интересът към събитието нараства от година на година. На тазгодишната конференция звучаха въпроси от интернационалния дневен ред - за руско-американските връзки, взаимоотношението на Русия и Турция, за Сирия и Украйна.

Настоящата конференция стартира в 12:7 ч. московско време и както нормално, бяха отделени 3 часа ефирно време за лъчение, само че на процедура няма ограничавания във времето.

Най-кратката сказка на Путин с кореспонденти се е състояла през 2001 година Тогава тя е траяла единствено час и половина.

Събитието от 2008 година остава рекордно най-дългото, като за 4 часа 40 минути президентът е дал отговор на 106 въпроса.

Само 7 минути по-малко е траяла конференцията през 2012 година, като тогава са били повдигнати няколко ексцентрични въпроса, в това число за края на света.

Миналата година Путин беседва с кореспонденти 3 часа и 43 минути и през това време той отговори на 66 въпроса от 53 представители на медиите.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР