Руският президент Владимир Путин отговаря днес на въпроси в рамките

...
Руският президент Владимир Путин отговаря днес на въпроси в рамките
Коментари Харесай

Путин: В САЩ дават 150 г. за корупция. И у нас ще стане така

Руският президент Владимир Путин дава отговор през днешния ден на въпроси в границите на програмата „ Пряка линия ". Традиционно множеството въпроси на жителите са свързани с ниските заплати и пенсии, поддръжката за многодетните фамилии, проблемите в опазването на здравето и екологията, само че президентът приказва и на интернационалните тематики.

Един от въпросите към Путин бе дали усеща отговорност за това безсрамие - корупцията.

" Ако не усещах, нямаше да знаете нищо (за случаите на корупция - б.р.) ", отговори президентът. Той разкри, че постоянно го молят да „ прикрие " корупция. „ Но моят отговор е „ не ", акцентира той. „ В Съединени американски щати дават за корупция по 150 години затвор. Голямо наказване. И у нас ще бъде по този начин ", сподели Путин и добави, че броят на корупционните закононарушения понижава.

Той разяснява голям брой тематики, измежду които Украйна и наложените поради нея наказания над Русия.

„ Обвиняват ни в окупация на Донбас - това е цялостна измислица. Но Китай няма нищо общо с Украйна. Американските мита върху китайски артикули на процедура също са наказания. А те не престават да се усилват ", означи президентът.

По думите на Путин същинската цел на глобите не е решаването на проблемите сред Москва и Запада, а сдържането на икономическото развиване на Русия:

" Ако желаеме да заемем почтено за нас място под слънцето, би трябвало да ставаме по-силни, в това число и на първо място в областта на стопанската система ", съобщи Путин и посочи, че загубите на европейските страни от взаимните наказания са по-големи от тези на Русия

Путин разяснява и „ офанзивата против „ Хуавей ": „ Откъде пристигна тя? Каква е задачата ѝ? Тя цели да задържи развиването на Китай, който се трансформира в световен съперник на различен световен състезател - Съединени американски щати. Същото се случва и предвид на Русия и ще продължава да се случва ".

Предварително заложените въпроси към президента са над 1,5 милиона. От към седмица жителите можеха да задават въпросите си по телефона, посредством SMS, MMS, съветските обществени мрежи, на особено основани за задачата уебсайт и мобилно приложение. Четири прът центъра в разнообразни съветски градове обработват постъпващата информация.

Снощи президентът Путин организира заседание със сътрудниците си, отдадено на подготовката за директната линия. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков опроверга изказванията, че с времето ползата към програмата понижава. Миналата година тя продължи 4 часа и 20 минути и Владимир Путин съумя да отговори на 79 въпроса.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР