Руският президент Владимир Путин каза във вторник на Федералната служба

...
Руският президент Владимир Путин каза във вторник на Федералната служба
Коментари Харесай

Путин призовава наследниците на КГБ да разбият санкциите на Запада

Руският президент Владимир Путин сподели във вторник на Федералната работа за сигурност (ФСБ), главният правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) от руската ера, да помогне на съветските компании да разбият западните наказания и да разширят въздействието си на нови пазари по света, цитира думите му " Ройтерс ".

В опит да потопи съветската стопанска система и да принуди Путин да промени курса , Западът наложи на Русия това, което дефинира като най-строгите наказания в миналото, малко откакто Кремъл подреди нашествието в Украйна през 2022 година

Путин обаче споделя, че съветската военновременна стопанска система е процъфтявала макар глобите , като производството на артилерийски снаряди надалеч надвишава това на Запада и съветската стопанска система е повишена с 3,6% предходната година.

В тирада на годишната среща на шпионската работа на ФСБ в Лубянка в центъра на Москва след безапелационната си победа на изборите в неделя, Путин сподели, че нейните шпиони би трябвало да работят с други организации за повишение на сигурността на банковата и финансовата системи.

Той сподели на ФСБ " да даде поддръжка на нашите компании , които се развиват интензивно макар основаните за тях спънки и които изследват нови пазари, само че са изправени пред намерено враждебни дейности " от Запада.

" Да, основават ни краткотрайни проблеми ", сподели Путин и добави, че е приказвал с държавното управление за това по какъв начин глобите са се отразили на някои огромни планове. " Но всичко, несъмнено, ще бъде направено по този начин или другояче. "

Комитет за Държавна сигурност (на СССР), една от най-мощните институции на някогашния Съветски съюз с въздействие, разпростряло се надалеч оттатък границите на Съюз на съветските социалистически републики и надалеч оттатък елементарното шпиониране и сигурност, загуби огромна част от властта и въздействието си, когато Съюзът се разпадна през 1991 година

Но единствено осем години по-късно Комитет за Държавна сигурност (на СССР), по това време ФСБ, имаше собствен човек- Путин - за стопанин на Кремъл.

Путин преглежда войната в Украйна като част от вековна борба с упадналия Запад , който съгласно него е унижил Русия след рухването на Берлинската стена през 1989 година, като е протегнал ръка на това, което шефът на Кремъл счита за сфера на въздействие на страната си.

Като разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Източна Германия Путин стана очевидец на разпадането на Съветския съюз . Той сподели на офицери от ФСБ, че Западът е рисков зложелател, който употребява набор от оръжия, с цел да посее разкол в Русия, в това число агитация, технологии и финанси.

Путин сподели, че затова ФСБ би трябвало да употребява съветските достижения в квантовата технология и изкуствения разсъдък , с цел да се опълчи на Запада, " съществено " да ускори своите антитерористични действия и сподели, че контраразузнаването би трябвало да бъде по-бдително.

" Предизвикателствата, пред които сме изправени, и опитите за подкопаване на нашето развиване изискват да работим редовно и поредно във всички области. В стопанската система, технологиите, културата, в обществената сфера, в укрепването на нашите държавни и публични институции ", сподели той.

След като Украйна се опита да употребява съветски подставени лица, с цел да пробие съветските граници, Путин сподели, че такива предатели би трябвало да бъдат преследвани.

" Ние ще ги накажем - без значение от границите, където и да се намират. "
 Кои са съветските съпротивителни групи, основани в Украйна
Кои са съветските съпротивителни групи, основани в Украйна

Те разполагат с съвременни оръжия, танкове и бронирани транспортни средства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР