Руският президент Владимир Путин издигна още повече призрака на ядрена

...
Руският президент Владимир Путин издигна още повече призрака на ядрена
Коментари Харесай

Путин предупреждава за ядрена война, твърдейки, че НАТО „да удари Русия“, докато вдовицата на Навални се страхува от чистка

Руският президент Владимир Путин издигна още повече призрака на нуклеарна война, като твърди, че НАТО се готви да нападна страната му – и даде обещание да отмъсти.

В послание към нацията, извършено преди изборите идващия месец, които той е сигурен, че ще завоюва, Путин приветства националното единение на Русия, даже когато спорът бушува в Украйна.

Обръщайки се към публика от депутати и висши чиновници в телевизионна тирада, Путин сподели, че Русия „ пази своя суверенитет и сигурност и пази нашите сънародници “ в Украйна. Той приветства съветските бойци и уважи тези, които са изгубили живота си в борбите, с минута безмълвие.

Лидерът на Кремъл съобщи, че силите на НАТО „ се готвят да ударят съветска територия “ и сподели, че Западна Русия би трябвало да бъде „ съответно предпазена “ след разширението на НАТО с Швеция и Финландия. Путин съобщи, че силите на НАТО се " приготвят да ударят нашата територия ", употребявайки " най-ефективните сили за това ".

Той сподели, че ориста на всяка д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР