Руският президент Владимир Путин и неговото обкръжение са пристрастени към

...
Руският президент Владимир Путин и неговото обкръжение са пристрастени към
Коментари Харесай

Разкритие. Ето духовните шамани, които поглъщат Путин

Руският президент Владимир Путин и неговото обграждане са пристрастени към съветски окултисти и философи традиционалисти като Дугин и Прохоров.

Това пречи на ръководителя на страната-агресор да одобри действителността, означи журналистът Виталий Сизов за FREEDOM.
-->
Руското управление си откри нов зложелател в лицето на Англия. Според Сизов това е обвързвано с редица други неща, само че и с бомбардирането на кораби в Севастополския залив.

" Има ли някаква рационална основа в това? Само това, че - Англия оказва забележителна помощ на Украйна, дава военна помощ, наред с други неща, образова украинската войска. Но с цел да обвините Англия в персонална отговорност, би трябвало да имате доказателства. Русия не се интересува от това ", споделя журналистът.

От рационална позиция те са се настроили против Запада, добави Сизов: " Ако обявяваш всички за врагове и заплашваш националната им сигурност, би трябвало да си подготвен да противодействаш. "

Според журналиста за Русия е доста мъчително да осъзнае, че " някогашна колония в лицето на Украйна " оказва ефикасна опозиция и в действителност принуждава някогашната метрополия - Русия да се отдръпна: " Трудно им е да осъзнаят, че това е волята на украинския народ. Те не са нито нацисти, нито сатанисти, нито англосаксонци ".

Руски и западни анализатори означават зародилия вследствие на това раздор сред Пригожин, който е съумял да образува свои лични частни отряди, и мощните военни от съветския Генерален щаб и Министерството на защитата.

Според Института за проучване на войната сега Пригожин се пробва да си построи известност на ослепителен пълководец, като основава " електорат " измежду извънредно десните жители на Русия на фона на неуспехите на постоянните войски на съветските въоръжени сили. В бъдеще въздействието на Пригожин може да заплаши и самия Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР