Руският президент Владимир Путин държи парите си в банка Россия,

...
Руският президент Владимир Путин държи парите си в банка Россия,
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл се изпусна къде Путин държи парите си

Руският президент Владимир Путин държи парите си в банка " Россия ", която е под глобите на Съединени американски щати. Това съобщи прес-секретарят на президента Дмитрий Песков, разяснявайки апелите на Вашингтон за " заледяване " на активите на Путин, заяви РИА Новости, съобщи Money.bg.

По думите на Песков, заканите на Съединени американски щати за " заледяване " на активи не са мъчителни за висшите съветски чиновници, обаче са политически " деструктивни ". " Вижте, дано го кажем по този метод - американски конгресмени и сенатори, които не познават доста добре тази тематика, приказват за " заледяване " на активи на представители на съветското управление, като банкови сметки, недвижими парцели. Но това, явно, се дължи на обстоятелството, че те нямат задоволително експертни знания и не питат тези, които се занимават професионално с Русия ", добави Песков.

Той разясни, че на висшето държавно управление и на държавните чиновници в Русия от дълго време е неразрешено да имат активи в чужбина. На 25 януари, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън удостовери вероятното налагане на наказания във връзка с Владимир Путин, при положение на навлизане на Русия в Украйна. Байдън съобщи, че ескалацията към Украйна може да промени света. " Ако военните сили се насочат там, това ще бъде най-голямата инвазия след Втората международна война ", сподели американският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР