Руският президент Владимир Путин , че силите на страната му

...
Руският президент Владимир Путин , че силите на страната му
Коментари Харесай

Путин обяви необичайно голям брой украински танкове за унищожени

Руският президент Владимир Путин, че силите на страната му са унищожили 245 танка и 678 " бронирани машини от друг вид " в хода на контраофанзивата.

Сред тях имало и немски танкове " Леопард ",.

Пред приключили военни образователни заведения в Георгиевската зала на Кремъл той изясни, че Украйна е претърпяла " съществени загуби ", а командването ѝ се притеснява да не остане освен без " настъпателен капацитет, само че и боеспособност на армията като цяло ".

Едновременно с това " настъпателният капацитет " на Украйна не е привършен, защото " има запаси ", въпреки че " няма късмет ". Със загубите, се обяснявало и настоящето " мъртвило " на фронта.

 Украинската контраатака придобива форма, само че главният тест следва Украинската контраатака придобива форма, само че главният тест следва

По-скоро погрешно

Електронното издание " Медуза ", което е измежду събиращите информация за откъслечните изявления за бойните дейности,, че в състава на бригадите на украинската войска, чието присъединяване в контраофанзивата може да се удостовери, няма 245 танка.

От началото на предходната седмица, когато контраофанзивата, до момента има образно удостоверение едвам за 32 танка и 102 единици друга бронетехника, отбелязва " Медуза ".

The Insider в изследователския план Oryx данни за общо 514 украински танка, изгубени от началото на войната, към 4 юни (датата, на която от позиция на Москва е почнала контраофанзивата). Към 21 юни броят им се е нараснал с 25, въпреки Oryx да акцентира, че унищожената техника по принцип е " доста повече " от тази, за която към този момент има образни данни.

 Съюзниците събират още танкове и ракети за Украйна Съюзниците събират още танкове и ракети за Украйна

При бронираните машини разликата сред 4 и 21 юни е 82 единици: от 1472 на 1554. Разликата с изказванията на Путин за украинските загуби е 8.3 пъти, въпреки и тук да е в действие ангажимента на Oryx: за доста други машини няма образно удостоверение, само че те са изгубени.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР