Руският посланик в ЕС Владимир Чижов предупреди, че САЩ ще

...
Руският посланик в ЕС Владимир Чижов предупреди, че САЩ ще
Коментари Харесай

Руският посланик в ЕС предупреди Гърция, че САЩ ще ги изоставят като кюрдите

Руският дипломат в Европейски Съюз Владимир Чижов предизвести, че Съединени американски щати ще изоставят Гърция, както направиха с кюрдите в Сирия , оповестява " Грийк рипортър ".

В изявление за ТАСС, по едно и също време с конференция на остров Родос, Чижов разкритикува договорката за защита, подписана сред Атина и Вашингтон по време на посещаване на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, заявявайки, че Гърция е " сбъркала ", подписвайки договорката .
 Помпео вижда в Гърция стожер на Средиземноморието, Балканите и православието
Помпео вижда в Гърция стожер на Средиземноморието, Балканите и православието

" Вие стартирате да виждате света, тъкмо както го виждаме ние ", хвали той Атина

По време на това посещаване Помпео подлага на критика Турция за сондиране на въглеводороди в източното Средиземноморие , като назова дейностите на страната " противозаконни " и " неприемливи ".

" Трябва да попитате гръцката страна за какво те взеха такова решение. Но не изключвам опцията те да са създали това на фона на напрежението сред Съединени американски щати и Турция ", изяснява Чижов.

Според него, " това обаче не значи, че това решение е добре в бъдеще ".
 Тръмп разгласи, че е
Тръмп разгласи, че е " добре ", в случай че Сирия получи помощ от Русия, кюрдите не били ангели

Говорейки за военната атака на Турция в североизточна Сирия , съветският делегат добави: " Предупредихме кюрдите, че американците ще ги изоставят ".

След което добавя " и тук, в Родос, мога персонално да предупредя гърците за това, че те ще имат същата орис като кюрдите . "

Чижов е считан за посланик, който познава този район , защото е бил дипломат в Кипър , и като съветски специфичен представител на Балканите .
 Умират ли Западът и демократичният международен ред?
Умират ли Западът и демократичният международен ред?

На Форума в Родос приказват за разговор, само че към този момент никой не знае какво следва и какво да чака от интернационалните отношения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР