Руският нападател Артьом Дзюба и защитникът Игор Смолников подписаха договори

...
Руският нападател Артьом Дзюба и защитникът Игор Смолников подписаха договори
Коментари Харесай

Локо привлече ветераните Дзюба и Смолников

Руският нападател Артьом Дзюба и бранителят Игор Смолников подписаха контракти до края на сезона с Локомотив (Москва), оповестиха от клуба.

През май 34-годишният Дзюба напусна Зенит (Санкт Петербург), за който играеше от 2015 година, а през август парафира с турския Адана Демиспор, за който изигра единствено пет мача и разтрогна договора си през ноември по взаимно единодушие.

Като част от Зенит нападателят има 249 мача, в които означи 108 гола и направи 70 асистенции. Дзюба е втори в листата на голмайсторите в историята на Зенит, водач по този индикатор е Александър Кержаков (163 гола).

За националния тим на Русия Дзюба има 30 гола и 16 асистенции в 55 мача и дело голмайсторската листа с Кержаков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
34-годишният Смолников е ученик на школата на Локомотив, играл е за Урал, Сочи, Ростов, Краснодар, Зенит, Арсенал (Тула), а за последно през предходната година носеше екипа на Торпедо. Той има 30 дуела за националния тим на Русия.

Локомотив (Москва) е на 14-о място в класирането на съветското състезание с 13 точки след 17 мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР