Руският милиардер Михаил Фридман е бил задържан в Лондон по

...
Руският милиардер Михаил Фридман е бил задържан в Лондон по
Коментари Харесай

Ето го арестувания в Лондон руски милиардер СНИМКА

Руският милиардер Михаил Фридман е бил арестуван в Лондон по съмнения за пране на пари, заяви съветската държавна осведомителна организация ТАСС, откакто Националната организация за битка с престъпността на Обединеното кралство заяви, че е бил задържан " богат съветски предприемач ".

Според изказването организацията по престъпността съобщи, че предприемачът, чието име не показва, е бил задържан в четвъртък в дома си в Лондон по съмнения в пране на пари, скрит план за машинация на Министерството на вътрешните работи и скрит план за лъжесвидетелстване. По-късно мъжът е бил освободен под гаранция, се споделя в него.

Фридман, който стои зад Alfa Group, една от най-големите частни капиталови групи в Русия, е включен в листата на Европейски Съюз със наказания. Европейски Съюз назова 58-годишния Фридман " върховен съветски финансист и помощник на близкото обграждане на Путин ", когато го включи в листата със наказания в края на февруари.

В изказването си от събота английската организация за битка с престъпността заяви, че 58-годишният мъж е измежду тримата мъже, арестувани от чиновници на звеното за битка с клептокрацията в четвъртък в " резиденция за няколко милиона паунда " в Лондон. И тримата мъже са били освободени под гаранция, заяви организацията.

В Британии арестован российский олигарх Михаил Фридман.
После обысков 1 декабря, NCA провело масштабную операцию по аресту миллиардера, подозреваемого в отмывании денег...Богатейший житель Лондона скоро возглавит тюремный Forbes????
— Володимир (@egjhysq60)
" Алфа груп " направи изказване, в което се показва, че Фридман не е арестуван; само че в изказването не се показва дали Фридман е бил освободен под гаранция, съгласно отчет на радио " Свободна Европа ".

58-летний???????? миллиардер задержан в Лондоне. Вероятно,это Михаил Фридман. Вместе с ним задержали 2 состоятельных бизнесменов.Они обвиняются в отмывании денег,заговоре с целью мошенничества, даче ложных показаний и обмане МВД.
Имена задержанных не сообщаются,их отпустили под залог.
— Резервист????❌ (@ifnov1)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР