Руският фонд за директни инвестиции (RDIF), подкрепил проучването и пускането

...
Руският фонд за директни инвестиции (RDIF), подкрепил проучването и пускането
Коментари Харесай

Русия нарече фалшиви новини обвиненията на Словакия за ваксината Спутник V

Руският фонд за директни вложения (RDIF), подкрепил изследването и стартирането в приложимост на имунизацията против ковид " Спутник V ", съобщи в четвъртък, че Словашкият държавен институт за надзор на медикаментите опиатите (SUKL) е почнал " акция за дезинформация " против имунизацията.

Руският капиталов фонд също по този начин дефинира като " подправени вести " словашките изказвания, че предоставените на страната дози на " Спутник V " са били разнообразни от тези при клиничните изпитвания на имунизацията.

" Информациите, че по някакъв метод имунизацията против Covid-19 " Спутник V " в Словакия се разграничава от " Спутник V " в клиничните изпитвания, базирайки се на анонимни източници, са подправени вести. За страдание чакаме и спомагателни подправени вести и провокации от врагове на " Спутник V " в Словакия, които се пробват да подкопаят имунизацията ", беше написано в формалния профил на " Спутник V " в Туитър.

Привържениците на " Спутник V " обявиха, че Словакия е нарушила контракта, като е тествала съветската ваксина в лаборатория отвън мрежата на Официалната лаборатория за надзор на медикаментите в Европейски Съюз. С оглед на това Русия изиска от Словакия да върне партидите ваксини назад, с цел да бъдат употребявани от други страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР