Руският дисидент Алексей Навални призова французите да гласуват срещу кандидата

...
Руският дисидент Алексей Навални призова французите да гласуват срещу кандидата
Коментари Харесай

Навални призова французите да гласуват срещу Марин льо Пен

Руският отстъпник Алексей Навални прикани французите да гласоподават против претендента на крайната десница Марин льо Пен на втория тур от президентските избори в неделя. Навални, който се намира в съветски затвор, написа във Facebook:

Осъзнавам иронията на обстановката: съветски политически пандизчия се обръща към френските гласоподаватели. Но механически аз съм в пандиза поради тъжба, подадена от френска компания. Учих в университет във Франция и тази страна ми е близка.

Без съмнение приканвам французите да гласоподават за Еманюел Макрон на 24 април, само че бих желал да се обърна към тези, които не изключват опцията да гласоподават за Марин льо Пен. Бих желал да се обърна към вас и да приказвам за корупцията и консерватизма. На първо място, аз и моите сътрудници проверяваме корупцията в Русия и знаем повече за нея от всеки различен.

Освен това прекарах доста години в основаването на политическа коалиция против Путин, формирана освен от либерали, само че и от десни консерватори, които виждаха Марин Льо Пен като образец за подражателство. Много съм подложен на критика за това, само че считам, че способността ми да приказвам с хора с разнообразни политически възгледи е мое преимущество и не считам, че всички, с които не съм склонен, би трябвало да бъдат заличени от политическата сцена.

Корупция

Бях шокиран, когато научих, че партията Марин Льо Пен е получила заем от €9 млн от банката FRCB. Повярвайте ми, това не е просто „ килнат бизнес “. Тази банка е известна организация за пране на пари, основана по самодейност на Путин.

Бихте ли желали френски политик да получи заем от Коза Ностра? Е, това е същото.

Не се колебая, че договарянията им с тези хора и връзките им с тях включват скрито политическо съглашение. Това е рушвет. И това е продажба на политическо въздействие на Путин.

Консерватизъм

Винаги, когато европейската десница демонстрира благосклонност към " консерватизма " на Путин, това ме озадачава. Путин и неговият политически хайлайф са изцяло аморални, те презират фамилните полезности: да имат второ и даже трето семейство, любовници и яхти е норма за тях.

Те са лицемери. Съвсем неотдавна те затваряха хора поради Библията, а в този момент се кръстят в църкви. Те ненавиждат междинната класа и се отнасят с пренебрежение към служащите. В Русия работещите са доста небогати.

Путин приложи изцяло безумна миграционна политика, при която свободното влизане на мигранти от Централна Азия съответствува с превръщането на тези мигранти в лишени от права плебеи.

И най-после, Путин сътвори и той поддържа и се възползва от същинска терористична страна в Чечения, където убийствата, отвличанията и заплашването се трансфораха в норма. Ето за какво всички тези, които се назовават ​​„ консерватори “ и които симпатизират на Путин, не са нищо друго с изключение на безскрупулни лицемери.

Изборите постоянно са сложни. Но е безусловно належащо да отидете там, най-малко да гласувате срещу. На 24 април няма да мога да сложа шал в символ на взаимност с французите. Тук е " нарушаване на дрескода ", даже могат да ме вкарат в наказателна килия. Но въпреки всичко ще поддържа Франция, французите и Еманюел Макрон.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР