Руските военни кораби и подводници, снабдени със свръхзвукови ракети Циркон,

...
Руските военни кораби и подводници, снабдени със свръхзвукови ракети Циркон,
Коментари Харесай

Руските ракети Циркон можели да достигнат командните центрове на САЩ за 5 минути

Руските военни кораби и подводници, снабдени със свръхзвукови ракети " Циркон ", ще могат да унищожат командни центрове на територията на Съединени американски щати в границите на пет минути . Това уверил контраадмирал от запаса Всеволод Хмиров пред публицисти, оповестяват съветските медии.

Хмиров прецизирал, че след изтеглянето от Договора за ликвидирането на ракетите със междинен и дребен обхват, Съединени американски щати ще управляват системи, които те могат да решат да разположат в Европа " от командните центрове на територията на американския континент ".
 Путин: Москва е подготвена да редуцира времето за нанасяне на нуклеарен удар на Съединени американски щати Обновена
Путин: Москва е подготвена да редуцира времето за нанасяне на нуклеарен удар на Съединени американски щати

Русия не е заинтригувана от борба със Съединени американски щати

Руските ракети " Циркон " освен щели да основат противотежест на ракети, ситуирани в Европа, " само че също по този начин ще обезпечат способността да бъдат ударени основни контролни системи - командни центрове ", добавил Хмиров.

" Ако транспортьор (подводница или боен кораб) с ракети " Циркон " на борда се намира на 500 км от брега, тогава ракетите ще могат да доближават до крайбрежни цели на дълбочина от минимум 500 км ", отбелязал съветският боен специалист, допълвайки: " Такава свръхзвукова система като " Циркон " на практика пробива всяка система за противоракетна защита . "
 Обявиха за
Обявиха за " цялостна нелепост " способността на Русия да удари Съединени американски щати с ракети " Циркон "

Било безразсъдно да се изпращат кораби на хиляди километри

" Броят на военните кораби и подводници с ракети " Циркон " на борда на бойно дежурство в западната част на Атлантическия океан и в източната част на Тихия океан може да възлиза на два-три кораба във всяка посока с към 40 ракети на борда ", отбелязал Всеволод Хмиров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР