Руските власти са наложили глоба на 40-годишен германец за разпространение

...
Руските власти са наложили глоба на 40-годишен германец за разпространение
Коментари Харесай

Русия депортира германец заради гей пропаганда

Руските управляващи са наложили санкция на 40-годишен немец за разпространяване на хомосексуална агитация и през днешния ден следобяд ще го депортират от страната през Турция, съобщи РИА Новости, представена от ДПА.

Мъжът е бил трансфериран от полуостров Камчатка в съветския Далечен изток и ще бъде качен на аероплан, с цел да напусне Русия.

Наложена му е била санкция в размер на 150 000 рубли (около 1880 долара). Решението на съда е от началото на този месец.

Според известия в медиите германецът е потърсил контакт с руснак по интернет за полова връзка, написа Българска телеграфна агенция. 

Миналата есен Русия усили така и така строгите санкции за разпространение на така наречен ЛГБТ агитация. Съгласно предходното законодателство привличането на малолетни за хомосексуални дейности беше закононарушение. Новата нормативна уредба постанова санкции за показване на хомосексуалността в позитивна светлина по какъвто и да било метод.

Тя се отнася за изявления в медиите, литературата, филмите, рекламите, както и персоналните изявления в обществените мрежи. Формулировката е подложена на критика като неразбираема и позволяваща необятно пояснение, което разрешава даването на присъди за персонални действия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР