Руските власти разследват популярната изпълнителка Алла Пугачова за дискредитиране на

...
Руските власти разследват популярната изпълнителка Алла Пугачова за дискредитиране на
Коментари Харесай

Прокуратурата погна Алла Пугачова за дискредитиране на армията

Руските управляващи проверяват известната изпълнителка Алла Пугачова за " дискредитиране " на армията, откакто тя се разгласи срещу войната в Украйна в обществените медии, оповестява съветската държавна организация ТАСС.

 

Московската полиция твърди, че сигналът е от неизвестен локален жител, който  е отбелязал обявата в инстаграм на Пугачова, като ги моли да проверяват дали звездата е взела участие във финансирана от чужбина „ противозаконна активност “, както и „ дискредитиране “ на армията, написа " Политико ".

 

В неделя Пугачова застана на страната на брачна половинка си, комика Максим Галкин, който беше разгласен за „ задграничен сътрудник “ от съветското министерство на правораздаването на 16 септември. 

 

В обява в мрежата тя дефинира Галкин като „ същински и безкористен родолюбец на Русия, който желае родината му да процъфтява в мир, със независимост на словото, и желае да се постави завършек на това нашите момчета да умират за илюзорни цели, което трансформира страната ни в страна парий и живота в задължение за нашите жители “.

 

В същата обява Пугачова желае от управляващите в Русия също да я разгласят за „ задграничен сътрудник “. Хората и организациите, избрани като „ задгранични сътрудници “ от Русия, подлежат на разнообразни ограничавания, включително могат да получат и ефикасна присъда и да лежат в затвор, в случай че не се преценяват с рестриктивните мерки.

 

Пугачова и Галкин напуснаха Русия малко откакто Путин нахлу в Украйна през февруари, само че певицата се върна в страната предишния месец. Не е известно дали тя сега е в Русия.

 

Според признатото в последните седмици законодателство при избрани условия може да се пристъпи към конфискация на имуществото на съветските жители, които са избягали от страната.

 

Пугачова и ГАлкин имат палат в Подмосковието с повърхност от 2300 кв. м. и с парк, ситуиран върху 1 хектар. Според брокери, на които се базират съветските медии, цената на парцела надвишава 10 млн. $. Домът на певицата разполага с спектакъл, под земята гараж, басейн, а също и с внушителна сбирка от творби на изкуството.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР