Руските въоръжени сили ще продължат да получават модерни оръжия, включително

...
Руските въоръжени сили ще продължат да получават модерни оръжия, включително
Коментари Харесай

Шойгу: Руската армия и флот ще бъдат оборудвани с най-модерно оръжие

Руските въоръжени сили ще продължат да получават съвременни оръжия, в това число такива, основани на нови физически правила и технологии с изкуствен интелект. Това сподели съветският министър на защитата Сергей Шойгу на конферентен диалог с управлението на Въоръжените сили, оповестяват съветски медии.

Една от основните задания за 2024 година е поддържането на бойната подготвеност на нуклеарната триада на най-високо равнище.

„ Ще продължим да оборудваме армията и флота с най-модерните оръжия, в това число тези, основани на технологии с изкуствен интелект и нови физически правила “, означи той.

Руските военни ще продължат да употребяват опита, насъбран в Украйна, и интензивно да притеглят инструктори с бойни умения: „ Ще продължим да подобряваме формите и методите на потребление на войските, да актуализираме наредбите на бойните документи, наредби и наръчници “.

„ Киев, подтикнат от западни куратори, продължава да „ кара “ бойците на кръвопролитие, само че това няма да промени обстановката, а единствено ще удължи военния спор. Въпреки изчерпването на човешкия запас на украинските формирования и неналичието на резултати на бойното поле, Съединени американски щати невъзмутимо се пробват да осъществят упоритостите си за международно водачество за сметка на живота на украинците. Разбира се, това няма да промени обстановката на линията на бойно прикосновение, а единствено ще удължи военния спор “, сподели още Шойгу.

През 2023 година въоръжените сили на Украйна изгубиха повече от 215 хиляди души и 28 хиляди единици военна техника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР