Руските служби за сигурност осуетиха терористично бомбено нападение в Москва

...
Руските служби за сигурност осуетиха терористично бомбено нападение в Москва
Коментари Харесай

Предотвратиха терористично бомбено нападение в Москва

Руските служби за сигурност осуетиха терористично бомбено нахлуване в Москва и задържаха мъж, подготвял се да взриви бомба в държавна постройка. Това заяви Федералната работа за сигурност (ФСС), представена от Ройтерс.
Мъжът е от Централна Азия и е работил по инструкции на интернационална терористична организация. са необичайност в Москва, само че през декември в съветската столица мъж стреля по централата на службата и умъртви чиновник на ФСС.
 Обявиха по кое време стартира всеобщото имунизиране в Москва Обявиха по кое време стартира всеобщото имунизиране в Москва
През декември-януари се възнамерява да стартира всеобща имунизация против ковид в съветската столицата, което ще бъде „ окончателната...
В известието на ФСС се споделя, че измежду персоналните движимости на арестувания са открити съставни елементи за самоделно взривно устройство, упътвания за изработката на експлозиви и преписка с други бойци.
" Нарушителят е възнамерявал да пътува, с цел да взе участие в дейностите на терористични групи ", съобщи ФСС. По случая е формирано наказателно дело.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР