Руските окупационни войски атакуваха Одеска област. Има разрушения и жертви

...
Руските окупационни войски атакуваха Одеска област. Има разрушения и жертви
Коментари Харесай

За поредна нощ Русия удари по Одеса. Три деца са в болница

Руските окупационни войски нападнаха Одеска област . Има опустошения и жертви - на мястото на удара към този момент работят спасители.

Това заяви пресслужбата на Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна. Отбелязва се, че вследствие на обстрела е зародил пожар на лек автомобил и стопанска сграда. Повредени са и 11 здания, ситуирани наоколо, посочи УНИАН.

По предварителни данни на мястото на повикването са потърпевши 11 души , в това число 3 деца. След обзор от медиците 5 души са приети в болница - три от тях са деца.

" На мястото е конфигуриран мобилен отоплителен пункт, с потърпевшите и жителите работят психолози на Държавната работа за незабавна помощ, доставката на храна и топли облекла е проведена от Червения кръст ", - се показва в известието.

От Държавната работа за изключителни обстановки на мястото на удара работят 30 спасители , включени са 8 единици техника.

Руските окупатори за поредна нощ нападнаха Одеска област благодарение на безпилотни самолети. Тревогата в района продължава повече от 6 часа.
 Лондон: Русия изстрелва дронове от от ден на ден места в Крим
Лондон: Русия изстрелва дронове от от ден на ден места в Крим

До момента са известни пет площадки за изстрелване на дронове на полуострова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР