Руските нашественици в Украйна вече започнаха да ядат и котешка

...
Руските нашественици в Украйна вече започнаха да ядат и котешка
Коментари Харесай

Руските нашественици започнаха да ядат котешка храна

Руските нашественици в Украйна към този момент започнаха да ядат и котешка храна, съобщи съветникът към украинското Министерство на вътрешните работи Антон Геращенко, публикувайки и видео от разграбен склад с артикули.

Кадрите са снимани в село Копилив, Киевска област. Руската войска прекъсна доставките за локалните поданици и стартира да ограбва домове и магазини. В ограбените хранилища на локалния супермаркет след освобождението на селото от нашествениците са открити отворени опаковки с котешка храна.

„ Нашествениците ограбиха складовете в село Копилив, Киевска област. Дори ядоха храна за котки от апетит. Очевидно даже котешка храна е по-вкусна от съветските сухи дажби с изминал период на валидност. Армия от мародери и хлебарки ", сподели Геращенко. Той загатна също, че съветските бойци са се наливали с алкохол. В прехванати телефонни диалози съветските бойци се оплакват нееднократно от неприятното доставяне с храна на своите елементи. Известни са и случаи на руснаци, които ядат кучета в окупираните преди този момент обитаеми места край Киев.

Офанзивата към украинската столица се оказа несполучлива и съветската войска беше разгромена и прокудена от Киевска област. След освобождението на градовете и селата край Киев украинската войска се натъкна на ужасяващи гледки на убити цивилни. Руската войска извърши военни закононарушения и кланета на цивилни невъоръжени жители. Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи, че съветските варвари са стреляли по мъже и дами с вързани ръце. За последно това направиха есесовците, сподели той. „ Това са гневни палачи, които нахлуха на наша земя “, сподели министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР