Руските нашественици окупираха село Ласточкино (на укр. Ласточкине), западно от

...
Руските нашественици окупираха село Ласточкино (на укр. Ласточкине), западно от
Коментари Харесай

DeepState: Руската армия превзе Ласточкино

Руските нашественици окупираха село Ласточкино (на укр. Ласточкине), западно от Авдеевка, съобщи украинският план DeepState, който събира и проучва информация от отворени източници.
„ Врагът окупира Ласточкино... Те не престават да оказват напън върху Северное и Орловка “, се споделя в известието. Въоръжените сили на Украйна са били принудени да се изтеглят от Ласточкино, с цел да избегнат блокирането на логистичните пътища и опазване на личния състав.
По-рано този месец след яростни боеве съветската войска завладя Авдеевка в Източна Украйна (Донецка област). DeepState оповестява, че яростни боеве се водят и в Работино (Запорожка област). Руската войска нападна на доста места по фронта, пробвайки се да се възползва от сериозния дефицит на муниции в украинската войска. Вчера се навършиха 2 години от пълномащабната инвазия на Русия в Украйна. " Всеки естествен човек желае войната да приключи. Но никой от нас няма да разреши да бъде комплициран завършек на нашата Украйна ", сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски, който даде обещание победа на сънародниците си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР