Руските генерали вече не вярват на Владимир Путин, затова той

...
Руските генерали вече не вярват на Владимир Путин, затова той
Коментари Харесай

Критик на Кремъл: Путин има огромен проблем с генералите си, готви дела срещу тях

Руските генерали към този момент не имат вяра на Владимир Путин, по тази причина той към този момент избира военачалниците си най-много въз основа на тяхната преданост – по този начин е получил поста си командващият съветските войски на украинския фронт ген. Сергей Суровикин. Това съобщи съветският опозиционер и ексдепутат от съветската Дума Генадий Гудков, представен от Униан.

" Руските генерали, които водят действителна война в Украйна – всички те са нарушители... Мисля, че те прелестно схващат, че са ги хвърлили да извършват непостижими задания. Те няма да могат да изпълнят заповедите, които издава Путин ", разяснява Гудков.

По думите му съветският президент към този момент е почнал да приготвя каузи против генерали, с които да им трансферира цялата виновност за провалянето във войната, което е неизбежно. Путин от своя страна също не има вяра на висшите си офицери.

" Но и Суровикин самичък няма нищо да направи. А какво ще направи? Ще стартира да бомбардира украински градове и села? А за какво? Сега там ще има толкоз Противовъздушна отбрана, че ще е непробиваема ", уточни съветският опозиционер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР