Руските депутати получиха покани на събитие с президента Владимир Путин. Това

...
Руските депутати получиха покани на събитие с президента Владимир Путин.
Това
Коментари Харесай

Путин събира руските депутати в Кремъл утре

Руските депутати получиха предложения на събитие с президента Владимир Путин .

Това оповестява държавната организация ТАСС, базирайки се на депутата от Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) Денис Парфьонов.

Събитието ще се състои на 30 септември в Кремъл. Началният час е 15 часа.

Припомняме, точно на следващия ден се чака да се повтори сюжетът от 2014 година, когато Русия след осъществяване на следен референдум анексира Крим и Севастопол. Датата показват редица западни наблюдаващи, въпреки че и през днешния ден се появиха догатки, че Кремъл може да се опита да забави процеса, откакто бързо реши да провежда гласуванията на фона на продължаващата украински контраатака. 

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков удостовери, че съветският президент Владимир Путин ще се срещне с ръководителите на Луганската национална република (ЛНР), Донецката национална република (ДНР), Херсонска и Запорожка област в Кремъл в границите на церемонията по приемането на тези територии в състава на Русия.

Договори за присъединение ще бъдат подписани с четирите територии, в които са извършени референдуми. Договорите за присъединение на териториите към Руската федерация ще бъдат подписани преди Съветът на федерацията да прегледа съответните въпроси.

Източник от Държавната дума съобщи пред ТАСС, че чака президентът да направи послание към двете камари на Народното събрание.

" Ще бъде произнесена тирада, в която ще бъдат избрани главните задания, с които ще би трябвало да се оправим в близко бъдеще ", цитира думите на източника си ТАСС. Припомня се и предходния опит, от 2014 година след провеждането на референдума в Крим.

" Имаме сходен опит - Кримската пролет. Тогава, след оповестяването на резултатите от референдумите, ръководителите на субектите (Крим и Севастопол - бел. ред.) желаеха териториите да бъдат включени в състава на Руската федерация ", сподели събеседникът на организацията, като посочи, че срещата ще бъде отдадена на резултатите от референдумите.

Не е ясно какъв ще бъде тъкмо резултата от едно официално оповестяване на анексия на четирите области на Украйна, които по този начин или другояче сега съветската войска не управлява изцяло. Едно от опасенията, които бяха изказани касае заканите, отправяни нееднократно от Кремъл, за потребление на тактическо нуклеарно оръжие в Украйна, защото военната теория планува такава опция, когато се касае за отбрана на съветски земи - точно такива биха били областите Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон, още веднъж съгласно съветската теория. 

Западните страни към този момент обявиха, че няма да признаят за годни извършените референдуми и предизвестиха Москва за желанията й да анексира украинските територии. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР