Рускинята Людмила Самсонова спечели титлата на турнира по тенис за

...
Рускинята Людмила Самсонова спечели титлата на турнира по тенис за
Коментари Харесай

Людмила Самсонова спечели трета титла в кариерата си

Рускинята Людмила Самсонова завоюва купата на шампионата по тенис за дами на твърди кортове в Кливланд (САЩ) с награден фонд 251 750 $. 23-годишната Самсонова победи на финала седмата сложена Александра Саснович (Беларус) с 6:1, 6:3 за 72 минути и заслужи трета купа от шампионатите на Женската тенис асоциация (УТА) в кариерата си. 

Рускинята реализира 10 следващи триумфа и не загуби сет, с цел да стигне до трофея в Кливланд. На финала след 1:1 тя завоюва пет следващи гейма и взе първия сет, а във втората част поведе с 4:1 и след 6:3 затвори дуела с втория си мачбол. 
 Рускиня и беларускиня на край в Съединени американски щати Рускиня и беларускиня на край в Съединени американски щати
За Самсонова, която е 45-а в международната класация, това е втора поредна купа след тази на шампионата във Вашингтон при започване на месец август. Саснович пък игра на четвърти край в кариерата си, само че към момента няма извоюван трофей от шампионатите на УТА.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР