Рускинята Алиса Лис е родена с албинизъм, поради което, в

...
Рускинята Алиса Лис е родена с албинизъм, поради което, в
Коментари Харесай

Сексапилна красавица албинос разказа защо е трябвало да си направи чисто нови гърди и как е станала модел

Рускинята Алиса Лис е родена с албинизъм, заради което, в детството си е посещавала лекари непрекъснато. Момичето е родено напълно бяло, само че с възрастта й външния й тип постепенно се трансформира и тя се е научила да се приема такава каквато е.

На 20-годишна възраст Алиса се сблъсква с още един проблем: лекарите й диагностицират рак на гърдата. Момичето не се колебае да се съгласи на интервенция. Между другото, нейните баба, майка и вуйна умряли точно от рак на гърдата.

След интервенцията девойката се тревожела, че в този момент животът й ще се промени вечно и тя в никакъв случай няма да бъде същата още веднъж, написа
" Дейли Стар ".



" След диагнозата която чух, изпаднах в суматоха, тъй като съм толкоз млада. Мислех, че това е краят на живота ми. Спомних си белезите на гърдите на баба ми. Бях уплашена не поради това, че мога да умра, а заради това, че може да пребивавам като изверг, неработоспособен, който ще бъде само съжаляван ", споделя Алиса



След премахването на тумора, момичето намерило силата в себе си да продължи да живее и да се трансформира. Тя легнала под ножа на еластичен хирург и си направила бюст. Благодарение на своята упорита работа върху себе си, Алиса станала модел, а в " Инстаграм " постоянно разгласява откровени фотоси.



С фотографиите си, Алиса дава образец на дамите, които се борят с рака. Тя приканва да не се опасяваме от заболяването, интервенциите или живота по-късно, а единствено да се вземем в ръце и да променяме живота си към по-добро.



В момента Алиса Лис е участник в шестия сезон на съветското шоуто " Ерген " по канала ТНТ. Момичето ще се бори за сърцето на съветския артист Егор Крид.

Превод и редакция: БЛИЦ








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР