Руски войници са били забелязани на 9 км от Киев,

...
Руски войници са били забелязани на 9 км от Киев,
Коментари Харесай

Тежки боеве до Киев, ще се включат ли цивилни граждани?

Руски бойци са били видяни на 9 км от Киев, заяви Нова тв. Дали ще се стигне до боеве по улиците нва града и ще се включат ли цивилни жители? Преди дни бяха раздадени 10 000 оръжия, а Зеленски прикани който се усеща кадърен, да се включи в борбите.

По-рано президентът Зеленски сподели, че той и неговото семейство са цели номер 1 и 2 на съветския десант.

Украинските войски оповестиха, че се бият с съветски бронирани елементи тази заран на две места - Димер и Иванков, надлежно на 45 и 80 км северозападно от столицата Киев, съобщи Франс прес. " Въздушно-десантните войски на въоръжените сили на Украйна водят боеве към обитаемоте места Димер и Иванков, където са пристигнали огромен брой противников танкове ", заяви армията на страницата си във Фейсбук.

Украинските сили оповестяват, че са спрели настъплението на " превъзхождащите противников сили " на река Тетерив, съобщи ДПА. Мостът през реката е опустошен, се добавя в известието. Репортер на ДПА заяви, че в Киев още веднъж е отекнал писък на сирени. Градските управляващи приканиха всички жители да потърсят сигурни убежища. Много хора се крият в метрото на столицата - град с 2,8 милиона поданици.

Според известия на медиите съветските сили са атакували летище в западния град Ровно. Съобщава се за сражения и в Суми на североизток, покрай границата с Русия. Тези известия не могат да бъдат доказани от самостоятелен източник, отбелязва ДПА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР