Руски туроператори препоръчват Турция като добра дестинация за почивка по

...
Руски туроператори препоръчват Турция като добра дестинация за почивка по
Коментари Харесай

Руски туроператори препоръчват Турция за евтина почивка по празниците

Руски туроператори предлагат Турция като добра дестинация за отмора по време на Коледните и новогодишни празници, съобщи РИА “Новости ”.

Експертите от Асоциацията на съветските туроператори са анализирали минималните цени за пакетни почивки в интервала от 25 до 30 декември, като са показали 17 “зимни ” плажни дестинации.

Според специалистите на Асоциацията искащите да посрещнат студените празнични дни на топло би трябвало да се бръкнат за от един до три и половина пъти повече пари по отношение на летните почивки.

Списъкът с най-предпочитани дестинации за море през зимата включва Индия, Обединените арабски емирства, Турция, Израел, Йордания, Китай, Виетнам, Тайланд, Шри Ланка, Индонезия (Бали), Малдивите, Куба, Доминиканската република, Мексико, Танзания, Бахрейн, Ямайка.

Цената на пътуванията до Турция също е била проучена, и макар че “плуването в морето към този момент е неловко, в страната има доста хотели с басейни и можете да си купите относително на ниска цена под наем билет ”, поучават специалистите на Асоциацията.

Новогодишните плажни турове са единствено в четири страни: Йордания, Бали, Израел и Шри Ланка. В съпоставяне със средата на декември цената на билетите се е нараснала надлежно със 17, 27, 40, и 44 %.

Пътуването до Бахрейн е поскъпнало със 74 %, до Индия и Куба – с 84 %, до Ямайка – с 92 %. За новогодишните празници в тези страни повишаването на почивката ще е с от 106 на 187 %. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР